'T KAPELLEKE SNACKS & CHINEES

Recentebeoordeling


5 sterren uit 407 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij 't Kapelleke Snacks & Chinees. Meer weten? Ontdek meer

15 sep 2023 om 20:20 Perfect op gevraagde tijd geleverd ! Heel lekker ! Is 2e keer dat we daar bestellen om te leveren en 2e keer dat het perfect op tijd geleverd wordt en heel lekker is. Gaan we dus zeker nog doen !
3 sep 2023 om 20:31 Snel geleverd, lekker zoals altijd!
26 aug 2023 om 6:06 Zoals altijd heel lekker en heel vriendelijke bezorgers.
15 aug 2023 om 20:42 heel lekker Chinees gegeten
13 aug 2023 om 19:24 Weer super lekkere eend...
12 aug 2023 om 19:27 Ik vind het geweldig en lekker eten zelf een vriendin van me had mee bestelt en ze zij amai echt een goeie chinees ik ga die zeker aan raden aan men vrienden
8 aug 2023 om 22:54 Zeer snel geleverd, lekker en genoeg, top!
5 aug 2023 om 7:39 Perfect op gevraagde tijd geleverd en héél lekker !
31 jul 2023 om 7:36 Voor de zoveelste keer was onze bestelling niet volledig. Meermaals geprobeerd om contact op te nemen maar kwam telkens op de voicemail terecht. Tip: kijk goed je bestelling na als ze het komen leveren!
24 jun 2023 om 19:31 eten werd afgezet door de zoon van de zaak. Zeer attente bezorger! Eten was lekker en zeker meer dan genoeg!
24 jun 2023 om 9:29 Het is net op de juiste moment geleverd. Zeer tevreden!